PICredit - Вашият надежден кредитен посредник
Вашият финансов и кредитен консултант

Кредитен посредник


Ние от „Пи Ай Кредит Консулт“ООД ще договорим за Вас най-добрите условия за кредит бързо, лесно и ефективно. 

Ние от „Пи Ай Кредит Консулт“ООД ще договорим за Вас най-добрите условия за кредит бързо, лесно и ефективно. 

След като заявите Вашите нужди за кредитиране и съобразно Вашите възможности ще Ви предоставим най-добрите условия от водещите банки в страната. 

Всяка една оферта е строго индивидуална и съдържа изчерпателна информация за всички важни компоненти на една кредитна сделка – ГПР, такси, застрахователни условия и др.
Нашите консултанти подробно и обективно ще Ви разяснят плюсовете и минусите на всяка една оферта, вземайки предвид индивидуалните Ви нужди.

Нашите юристи ще Ви консултират в хода на всяка една сделка с недвижими имоти.

Защо ние?

Ценим времето Ви – спестяваме досадното обикаляне (посещението в банковите офиси) , задаваме Вашите въпроси на банковите служители, и сравняваме, така че да направите информиран избор на кредитор.
Получавате съдействие при събиране,  окомплектоване и входиране (депозиране) на документите в банков офис от Вашия персонален кредитен консултант.

Услугата ни е напълно БЕЗПЛАТНА за Вас!

PICredit - Вашият надежден кредитен посредник

„Пи Ай Кредит Консулт“ ООД е регистрирано на територията на Република България дружество с основен предмет на дейност кредитно посредничество по смисъла на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП ) и е включено в публичния регистър с кредитни посредници поддържан от БНБ